Mjaltë nga sherbela, 450g

Mjaltë nga sherbela, 450g

DELMINIUM

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Mjalti nga sherbela është një ilaç natyral dhe kombohet në mënyrë të përkryer me pije të ndryshme nxehta, veçanërisht çajra. Do t'ju japë pijeve tuaja një shije veçanërisht të ëmbël dhe më të pasur.