Miso supë instant, 6x10g

Miso supë instant, 6x10g

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Supë Miso është një pastë e fermentuar e bërë nga sojë (ose sojë e fermentuar me elb ose oriz) dhe kripë deti me shtimin e një enzime aktivizuese që. Në Japoni, prej kohësh është respektuar si një nga ushqimet më të vlefshme për ruajtjen e shëndetit të mirë. Përmban enzima të gjalla.

Miso Okinawa prodhohet duke përdorur teknikën tradicionale japoneze të fermentimit shumëvjeçar. Ka një shije të kripur dhe është e shkëlqyeshme për erëza të supave (supë e famshme miso), zierje, ushqime me alga deti dhe perime, për mbushje të ndryshme. Një shënim i rëndësishëm gjatë përgatitjes së supës me miso është se ajo shtohet në fund, e trazuar në pak ujë, kur perimet të jenë gatuar tashmë.

Supa nuk guxon të ziejë më, sepse miso do të humbasë përbërësit dhe enzimat e vlefshme. Supë miso e çastit - është bërë nga orizi i dehidratuar, e cila mundëson përgatitjen e shpejtë dhe të lehtë të supës miso. Qesja e supës derdhet me 2.5 dcl ujë të nxehtë dhe është gati për konsum. Supa nuk guxon të ziejë më, sepse miso do të humbasë përbërësit dhe enzimat e vlefshme.