Miell i lajthisë, 200g

Miell i lajthisë, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €2,90 Zbritje

Mielli i lajthisë është një senzacion i vërtetë midis miellrave. Merret duke bluar lajthi pasi shtrydh vajin. Ky miell u jep ëmbëlsirave një shije veçanërisht të lëngshme dhe arrore.