Miell nga orizi integral pa gluten, 500g

Miell nga orizi integral pa gluten, 500g

Farina

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Mielli i orizit përdoret për trashje, për marrjen e makaronave dietike, si ushqim shtesë për foshnjat dhe fëmijët dhe si bazë për pudingat e ndryshme.