Miell liri, 200g
Miell liri, 200g

Miell liri, 200g

Organica

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Fara të bluara imtësisht. Farat e lirit kanë përbërje jashtëzakonisht të pasur dhe janë ndër farat më ushqyese. Mielli i lirit është një shtesë e përsosur për bukë dhe rollata. I fituar nga bluarja e farave të lirit pas shtrydhjes së vajit

Vendi i origjinës: KAZAKISTANI