Miell gruri i bardhë T-550, 1kg

Miell gruri i bardhë T-550, 1kg

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,60 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Ky lloj i miellit është marrë nga gruri i prodhuar imtësisht në mënyrë ekologjike dhe është i përshtatshëm për t'i përgatitur të gjitha llojet e bukës, makaronave dhe ëmbëlsirave.