Meli, 1kg
Meli, 1kg

Meli, 1kg

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €4,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e melit, e kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme. E përshtatshme për bebe nga mosha 6+ muajsh.