Manaferrat e artë Bio, 100g

Manaferrat e artë Bio, 100g

Mega Foods

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Manaferrat e Artë rriten në grupe të ngjashme me hardhinë dhe mbulohen nga një mbështjellës i hollë si letra.

Fruti i pjekur ka madhësinë e një guri të madh, me një ngjyrë të verdhë të artë të pasur. Pasi manaferrat janë mbledhur dhe hequr nga zorrët e tyre, ato thahen butësisht në temperatura të ulëta për të ruajtur lëndët ushqyese dhe për të mbajtur të paprekura vitaminat dhe mineralet e tyre.

Shtimi i manave të arta në dietë rrit marrjen e antioksidantëve, të cilët përfshijnë beta-karotinë dhe vitaminat A dhe C. Nëpërmjet kësaj përbërje, ato kanë aftësinë të kontribuojnë në forcimin e sistemit imunitar dhe të ndihmojnë trupin të funksionojë më mirë.