Majë e thatë Pa Gluten, 6x11g

Majë e thatë Pa Gluten, 6x11g

Noglut

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Nëse e doni bukën e bërë në shtëpi, por nuk mund të hani gluten, maja e bukës Noglut është zgjidhja. Kjo maja është pa gluten dhe mund ta përdorni për të bërë bukën tuaj, por është gjithashtu e shkëlqyeshme për bagels, brumë pica, briosh, brioches ose çdo brumë tjetër. Bukët dhe pastat tuaja të bëra në shtëpi do të jenë perfekte duke përdorur përzgjedhjen e duhur të miellit pa gluten.

Përdorimi: Shtoni një qese maja për çdo 500 gr miell.

Karakteristikat:
Pa gluten. I përshtatshëm për personat me intolerancë ndaj glutenit.
Nuk përmban arra. Pa laktozë dhe proteina qumështi. Nuk përmban vezë ose derivate të saj