Majë aktive, 9g

Majë aktive, 9g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €1,00 Zbritje

Maja përdoret më së shpeshti për të ngritur brumin, në mënyrë që ajo të rritet në vëllim, të zhvillojë strukturën dhe të krijojë një shije dhe erë specifike. Përveç bukës dhe ëmbëlsirave, brumi i fryer përdoret gjithashtu për të bërë ëmbëlsira të kuzhinës së gjyshes, si llokuma dhe fritura të ndryshme.