Pluhur nga lëngu i barit të elbit - Magma e gjelbër, 80g
Pluhur nga lëngu i barit të elbit - Magma e gjelbër, 80g
Pluhur nga lëngu i barit të elbit - Magma e gjelbër, 80g
Pluhur nga lëngu i barit të elbit - Magma e gjelbër, 80g

Pluhur nga lëngu i barit të elbit - Magma e gjelbër, 80g

Green Foods

Çmimi i zakonshëm €19,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Magma e gjelbër, pluhur, shtesë dietike. Përmban K, acid folik dhe klorofil. Kontribuon në reduktimin e lodhjes, funksionin normal psikologjik, në rritjen e indit të gjirit gjatë shtatzënisë dhe luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave. Udhëzime për përdorim: një lugë pluhur (3g) të përzier me 150ml lëngje për të pirë dhe tri herë në ditë në stomak bosh, 20min. para ngrënies.

Vendi i origjinës: ONTARIO, USA