Levandë kapsula, 90caps/250mg

Levandë kapsula, 90caps/250mg

Bobice

Çmimi i zakonshëm €20,00 Zbritje

Ndoshta nuk ka asnjë bimë të mjekësisë tradicionale që të jetë më ndjellëse e livandës! Ankthi, stresi dhe problemet e gjumit janë një problem në rritje sot dhe gjithnjë e më shumë kërkime po vërtetojnë efektin pozitiv të livandës, siç është ai i një shkencëtari të Universitetit Kagoshima në Japoni, i cili pretendon se vetitë relaksuese të livandës janë reale dhe efektive.

E vetmja gjë që mund të konfirmojmë është se lulet e livandës organike (Lavandula angustifolia) në produktin tonë janë korrur në kulmin e sezonit kur ato janë të pasura me vajra esencialë. Me një proces të kujdesshëm, ato ruhen në kapsula bimore (hidroksipropil metil celulozë) dhe janë gati për të ndarë përfitimet e tyre me këdo që di t'i vlerësojë ato.

Vetitë më të rëndësishme shëruese të livandës përfshijnë lehtësimin e stresit, përmirësimin e humorit, nxitjen e gjumit të qetë, reduktimin e acarimit të lëkurës, parandalimin e infeksioneve, reduktimin e inflamacionit dhe lehtësimin e fryrjes së stomakut. Aroma e livandës nuk e pakëson dhimbjen, por lehtëson stresin dhe ankthin.