Kumin pluhur Bio, 35g

Kumin pluhur Bio, 35g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Kumini është një bimë lulëzuar e familjes së celinoideve me rrënjë nga Mesdheu lindor deri në Indinë e largët, ndërsa sot kultivohet në Kinë dhe Meksikë.

Farat e saj përdoren për të shijuar kuzhinat e shumë kulturave të ndryshme dhe janë të disponueshme si të plota ashtu edhe të bluara.

Rekomandohet për trajtimin e anoreksisë pasi “hap” oreksin, dispepsi – ndihmon tretjen.