Ketchup, 500ml

Ketchup, 500ml

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €3,80 Zbritje

Keçap i shijshëm i domates nga kultivimi i kontrolluar dhe me një përmbajtje të lartë pure është një salcë popullore në një shishe me një tapë praktike. Shija e shkëlqyeshme shkon mirë me salcat e makaronave dhe paragjellat e ndryshme.