Kako pluhur BIO, 200g

Kako pluhur BIO, 200g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Pluhur organik i një kulivari të vlefshëm, i cili është i pasur me magnez, hekur, zink, kalium, mangan, bakër dhe fosfor.