Inhaluesi i xhepit për frymëmarrje të lehtësuar, 0.8ml

Inhaluesi i xhepit për frymëmarrje të lehtësuar, 0.8ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Merrni frymë thellë falë vajrave të pastër organikë.
Inhaluesi i xhepit Primavera për frymëmarrje më të lehtë përmban aroma lehtësuese dhe gjallëruese të eukalipt, gjilpërave të pishës dhe mente që inkurajojnë frymëmarrjen e thellë. Falë kontaktit praktik, gjithmonë mund ta keni me vete.
Zbatimi: hapni shkopin, mbajeni direkt nën hundë dhe merrni frymë thellë. Nëse është e nevojshme, përdorni disa herë në ditë.
Vajrat Primavera janë 100% të pastra, natyralë, mbajnë certifikatën NATRUE për kozmetikë natyrore dhe janë të përshtatshme për veganët.