Immortelle, ujë i lules, 100ml

Immortelle, ujë i lules, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Immortelle, i njohur gjithashtu si "e amshueshme" është një vaj i përjetshëm për bukurinë dhe rigjenerimin e lëkurës, i cili quhet edhe ari i diellit. Uji ose hidrolati i lules formohet gjatë prodhimit të vajit esencial dhe uji i lules së amshuar karakterizohet nga një erë veçanërisht të këndshme. Ka një efekt qetësues, relaksues dhe fuqizues. Rigjeneron dhe zbutë lëkurën tuaj. Mund të përdoret për masazh dhe për të trajtuar mavijosjet.

Metoda e aplikimit: spërkateni lehtë në fytyrë ose lëkurë. Mund të aplikohet edhe mbi make-up ose në formën e kompresës.

Këshillë më shumë: për një efekt veçanërisht intensiv, vendosni ujin me lule të amshueshme dhe masazhoni me vajin e mariglotit nga Primavera. Ju gjithashtu mund ta kombinoni përzierjen në një raport prej 1: 1 duke i përzier në një shishe dhe të merrni një emulsion hidratues që e vendosni direkt në lëkurë.