Goji Berry, 150g

Goji Berry, 150g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €7,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me certifikatë organike nga Unioni Europian.

Manaferrat e papërpunuar organikë goji, me cilësi organike, vlerësohen për përbërjen e tyre të vlefshme ushqyese dhe janë ndër përfaqësuesit më të njohur të "superfood". Ato janë ideale për shtimin e qullës së ëmbël, muesli, ëmbëlsira dhe si një mesore e shëndetshme dhe e shijshme.