Ghee gjalpë Bio, 240g

Ghee gjalpë Bio, 240g

Dennree

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

ofron kënaqësi të pastër.

Është bërë nga gjalpi i freskët organik me procesin tradicional të zierjes Ayurvedic. Gjalpi Ghee është një pjesë integrale e filozofisë Ayurvedic.

Është një gjalpë pakripur me ngjyrë të verdhë të çelur që prodhohet nga zierja shumë e ngadaltë e gjalpit të lopës. Në këtë mënyrë hiqet uji dhe të gjitha sheqernat dhe proteinat e qumështit.

Përdoret edhe për gatim, pasi është shumë rezistent ndaj temperaturave të larta dhe është ideal për skuqje (sepse nuk digjet lehtë).

Përdorimi: nga 1 lugë çaji deri në 2 lugë gjelle në ditë.

Ka një efekt pozitiv në:
  • ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit gastrointestinal
  • lehtëson procesin e tretjes
  • përmirëson kujtesën
  • përmirëson shëndetin e mëlçisë
  • rrit qëndrueshmërinë
  • rrit fertilitetin
  • stimulon sistemin imunitar
  • rrit shikimin
  • favorizon funksionimin e mirë të sistemit nervor