Fasule e kuqe në kanaçe, 400g
Fasule e kuqe në kanaçe, 400g
Fasule e kuqe në kanaçe, 400g

Fasule e kuqe në kanaçe, 400g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €1,70 Zbritje

Për shkak të origjinës së saj, i quajtur edhe fasule meksikane ose "chilli bean". Në Meksikë, zakonisht është e përgatitur me speca të kuq dhe ju mund të shtoni pluhur chilli, kimnon ose rigon. I përgatitur kështu, është ideal për të ngrënë ushqime të shpejta, të mrekullueshme në plotësime dhe sallata të ndryshme.