Fasule e karabit pluhur BIO, 200g

Fasule e karabit pluhur BIO, 200g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Fasulja e karabit në formë pluhuri është e pasur me fibra. Pra, me të mund të përgatisni lloje të ndryshme të ushqimeve apo pijeve sikurse, pije të nxehta, ose mund ta përdorni atë si një shtesë për një aromë të shkëlqyer të pudingut natyral dhe ëmbëlsirave.