Fasule e bardhë Cannellini në kanaçe, 400g
Fasule e bardhë Cannellini në kanaçe, 400g
Fasule e bardhë Cannellini në kanaçe, 400g

Fasule e bardhë Cannellini në kanaçe, 400g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €1,70 €1,00 Zbritje

Ky lloj i veçantë i fasules është një shtesë e përkryer për të gjitha gatimet dhe pasi që është organike, është një thesar i mineraleve, proteinave dhe fibrave. Zgjedhje ideale kur nuk keni kohë për të gatuar dhe dëshironi të hani një vakt të shijshëm.