Fara pishe, 50g

Fara pishe, 50g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €4,70 Zbritje

Fara pishe organike me shije të rafinuar
Farat e pishës janë farat e vogla, të ngrënshme në konet e pishës. Ata kanë një strukturë të butë dhe të yndyrshme me një shije të rafinuar. Shija e arrave të pishës hapet plotësisht kur i pjekim. Për shkak se farat përmbajnë shumë vaj, mund t'i pjekni pa vaj. Por mund t'i hani edhe të gjalla.

Ne sigurohemi që pisha jonë organike të vijë gjithmonë nga një rajon larg ndotjes urbane. Kjo i bën shumë më të sigurt për një cilësi të pastër dhe të mirë. Një thesar!

Përdorimi i farave të pishës:
Pjekja para përdorimit shton aromë shtesë. Farat e pishës janë të shijshme në sallata dhe salcë, të nevojshme në pesto gjenoveze, të shijshme me mish, perime dhe pjata me oriz.