Sapun nga mjalta, 100g

Sapun nga mjalta, 100g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Sapuni është i shkëlqyeshëm për kujdesin e të gjitha tipeve të lëkurës, veçanërisht lëkurës së dëmtuar të fytyrës. Mjalta rigjallëron dhe ushqen lëkurën, duke ndihmuar në ruajtjen e lagështisë. Edhe në temperatura të larta dhe ajër të thatë, me përdorimin e këtij sapuni lëkura mbetet e butë, e lëmuar dhe e hidratuar.

Përdorimi: Rekomandohet të përdoret 2 herë në ditë, në mëngjes dhe mbrëmje. Masazhojeni sapunin butësisht në lëkurë dhe pastaj shpërlajeni me ujë. Përdorimi i rregulltë i sapunit gjatë dushit dhe pastrimi i përditshëm i fytyrës, rigjallërojnë dhe ushqejnë lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të hidratuar.