Sapun nga kafe aromatica, 100g

Sapun nga kafe aromatica, 100g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €5,70 Zbritje

Kafeja e thatë dhe kanella kanë efekt eksfoliues në lëkurë, dmth largojnë qelizat e vdekura të lëkurës. Vetitë antiseptike të thymusit kanë efekt të dobishëm në lëkurën e re problematike, të prirur për akne dhe pika të zeza. Ideal për masazhim të përditshëm. I siguron lëkurës elasticitet dhe butësi, si dhe ka efekt anti-celulit.