Sapun nga misri dhe eukaliptusi, 100g

Sapun nga misri dhe eukaliptusi, 100g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Kombinimi perfekt i përbërësve, pastron dhe ripërtërinë lëkurën.

Rekomandohet për lëkurën e depigmentuar dhe të lodhur.

Siguron një lëkurë të butë.

Freskon, ushqen, qetëson dhe freskon.