Comfrey Balm, 50ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €5,50 Zbritje

Comfrey macerate është i pasur me një mori substancash aktive shumë të vlefshme, të cilat veprojnë në mënyrë sinergjike dhe stimulojnë proliferimin e qelizave në eshtra, indin lidhës dhe nënlëkuror.

Ajo ka një efekt të dobishëm në lëkurën e dëmtuar, kyçet dhe muskujt me dhimbje, hemorroidet, venat e zgjeruara dhe të inflamuara. Balsami comfrey rekomandohet për gjendje të tilla si: ndrydhje dhe dislokime, reumatizëm dhe artrit, dhimbje shpine, plagë sipërfaqësore dhe vraga, ënjtje, gërvishtje.

Përdorimi: Aplikoje disa herë në ditë në një shtresë të hollë në lëkurë.

Përbërësit: Gjalpë shea, dyll bletësh, macerate komfrei, vitaminë E.