Çokollatë White Nougat Crisp, 80g

Çokollatë White Nougat Crisp, 80g

iChoc

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Kremësia qiellore takon më të mirën që ka për të ofruar Nëna Natyra. Pralina e bardhë e lajthisë më e lëmuar është një fluturim i shijshëm i zbukurimit, me një buzë të brishtë, të ëmbël dhe të ëmbël. A duhet vërtet ëndrra të përfundojë në 80g?!

Përbërësit: sheqer kallami i papërpunuar*, paste lajthie* 23%, gjalpë kakao*° 23%, shurup orizi pluhur*, lajthi e brishtë* 8% (sheqer kallami i papërpunuar*, lajthi* 25%, shurup me glukozë misri*, shurup karamel*), ekstrakt bourbon vanilje*

*nga bujqësia organike
°Certifikuar nga Aleanca e Rainforest