Çokollatë White Barista Art, 80g

Çokollatë White Barista Art, 80g

iChoc

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

"White Barista Art" i iChoc kombinon mjeshtërinë mjeshtërore të baristës me një përvojë kremoze me kakao. Po aq e butë sa ëmbëlsira më delikate me krem dhe më pas mrekullisht aromatike, falë ekspresit të freskët me trup të plotë dhe pak kripë deti.
100% përbërës organikë dhe vegan, të bërë me kakao të tregtisë së drejtë nga Republika Domenikane. E mbështjellë në paketim miqësor ndaj mjedisit, pa plastikë.