Çokollatë me shurup orizi, 100g
Çokollatë me shurup orizi, 100g

Çokollatë me shurup orizi, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollatë e shijshme me kakao dhe shurup orizi. Përbërësit: sheqer kallami i papërpunuar, gjalpë kakao, masë kakao, pluhur i shurupit të orizit, emulgues soje, bourbon vanilë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA

Atribute të veçanta: Vegan