Çokollatë me kinoa, 70g
Çokollatë me kinoa, 70g

Çokollatë me kinoa, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata organike me fidanë liri do të bëhet ëmbëlsira juaj e preferuar me çokollatë dhe është e pershtatshme për këdo që e shmangë glutenin.