Çokollatë me fruta të thata dhe arra, 100g
Çokollatë me fruta të thata dhe arra, 100g

Çokollatë me fruta të thata dhe arra, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata me fruta të thata si kajsi dhe rrush dhe me arra indiane, bajame dhe lajthi. Të ruhet në vend të thatë dhe të ftohtë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA