Çokollatë me bajame dhe tonka, 100g
Çokollatë me bajame dhe tonka, 100g

Çokollatë me bajame dhe tonka, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Çokollata e bërë nga 85% e kakaos, i përket çokollatave me shije të hidhura dhe ne e dimë se ato ushqime janë për trurin. Është ideale për studentët dhe ata që kanë punë të rënda mendore! Çokollata përmban të paktën 70% të substancës totale të fibrave kakao.

  • Organik
  • Paketimi mund të riciklohet
  • I përshtatshëm për veganët