Chaga 60tbl
Chaga 60tbl

Chaga 60tbl

Mushrooms 4 life

Çmimi i zakonshëm €34,90 Zbritje

Kërpudhat unike Chaga (lat.Inonotus obliquus) vitet e fundit kanë merituar vëmendjen e veçantë të mykologëve nga e gjithë bota, të cilët po zbulojnë vetitë e saj fascinante.

Chaga mund të jetë një mbështetje e shkëlqyeshme për sfidat e përditshme për shkak të gamës së gjerë të veprimtarive që janë objekt i studimeve të ndryshme shkencore nga ekspertë të mikologjisë.

Studimet paraprake sugjerojnë se chaga mund të forcojë sistemin tuaj imunitar, të ulë nivelin e sheqerit në gjak dhe kolesterolin, të mbështesë shëndetin e tretjes dhe të mbrojë kundër kancerit.

“Mushrooms 4 life” Kapsulat janë të përbërë nga miceli i kërpudhës Chaga që përmbajnë polisakaride të vlefshme - beta glukan, arabinoxylan dhe mikronutrientë të tjerë.

Procesi i kultivimit të “Mushrooms 4 life” kërpudhave të Chaga kryhet sipas parimeve mjedisore të qëndrueshme dhe të rrepta dhe duke përdorur teknikat më të larta të prodhimit që synojnë të maksimizojnë ruajtjen e përbërësve ushqyes të vlefshëm të kësaj kërpudhe fascinange, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.