Çaj për bebe nga finoku, 35g

Çaj për bebe nga finoku, 35g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

I përshtatshëm për foshnjat nga 2 javë e tutje.

I përbërë nga kopër (finok) nga bujqësia organike. Sasia neto: 35 g (20 x 1.75 g).

Udhëzime për përdorim: hidhni një qese çaj me 200 ml ujë të porsa zier, lëreni të qëndrojë për 8 minuta dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë. Të ftohet në rreth 37 ° C dhe të konsumohet sa më shpejt të jetë e mundur. Përdorni vetëm infuzion të çajit freskë të përgatitur.