Çaj Detox

Çaj Detox

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Një hap i rëndësishëm drejt ekuilibrit më të madh: të kthehemi drejt gjërave që janë të mira për ne dhe të heqim dorë nga gjërat që na rëndojnë. Kjo kërkon disa minuta të relaksuara në shoqërinë tonë dhe pritjen e asaj që do të vijë: një vetvete që është në paqe me veten. Me përzierjen e saj të ekuilibruar të bimëve dhe erëzave si jamballi, xhenxhefili dhe luleradhiqe, YOGI TEA® Feel Pure është shoqëruesi i përsosur në këtë udhëtim të mrekullueshëm.

Çaji për të gjithë gati për një fillim të ri.