Bio Madeleines Classic, 150g

Bio Madeleines Classic, 150g

SCHAR

Çmimi i zakonshëm €4,59 Zbritje

Pa gluten, organik dhe i prodhuar në Francë!
Të pjekur me bajame dhe vezë me rreze të lirë, ne po ringjallim klasiken franceze në një dritë të re organike pa gluten. Ne kemi arritur t'i qëndrojmë besnike aromës origjinale të Madeleine, pa përdorur asnjë vaj palme ose gluten. Një trajtim 100% pa faj i prodhuar me krenari në Francë, në shtëpinë e Madeleines!