Bari i grurit pluhur, 75g

Bari i grurit pluhur, 75g

Bobice

Çmimi i zakonshëm €10,50 Zbritje

Gruri jeshil!!! Po, është e drejtë, gruri jeshil është një ushqim jashtëzakonisht i kërkuar nga grupi i superushqimeve, dhe ja pse! Veçantia e pluhurit të grurit Bobica PREMIUM qëndron në pasurinë e përbërjes së tij dhe vlerën ushqyese dukshëm më të lartë. Cilësia premium është rezultat i arsimit të lartë dhe njohurive të aplikuara në një proces unik prodhimi.

Një lugë çaji me bar gruri të rritur në mënyrë organike është e barabartë me 600 g fruta dhe perime të kultivuara në mënyrë organike! Pluhuri përftohet duke copëtuar lastarët e rinj të grurit-kotiledonit. Bari i grurit është një burim i kaliumit, fibrave dietike, vitaminës A, vitaminës C, vitaminës E (alfa tokoferol), vitaminës K, tiaminës, riboflavinës, niacinës, vitaminës B6, acidit pantotenik, hekurit, zinkut, bakrit, manganit dhe selenit. Bari i ri i grurit është gjithashtu një burim proteinash.

I njohur për ndihmën me:

- reduktimi i alkalinitetit të organizmit;
- heqja e metaleve të rënda nga trupi;
- pastrimi i mëlçisë;
- antiseptik;
- anti-reumatizma.