Balsam për bebe Classic, 100ml

Balsam për bebe Classic, 100ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €7,20 Zbritje

Baby balm është  produkt 100% natyral dhe rekomandohet të përdoret çdo ditë.

Përzierja e gjalpës dhe vajrave natyrale në këtë produkt, ruan balancin e lagështisë dhe vajrave të lëkurës së bebes. Përthithet nga lëkura shumë shpejtë, duke krijuar një shtresë mbrojtëse e cila parandalon tharjen e lëkurës dhe mbronë nga agresorët e ambientit të jashtëm. Me aplikim të vazhdueshëm, lëkura është e butë dhe e mbrojtur deri në aplikimin e radhës.

Balsamët e Dr. Pasha nuk përmbajnë prezervativ, ngjyrë artificiale, alkool, lëndë të para jo natyrale, yndyrë të kafshëve, bazë industriale, emulsifikues, stabilizues, parfum apo kemikale tjera, andaj nuk kanë efekte anësore. Sidoqoftë, nëse ndonjë reaksion i papritur shfaqet, kontaktoni mjekun tuaj.

Dr. Pasha baby balms janë të testuar dermatologjikisht nga laboratori prestigjioz Dermatest.

Baby balm është 100% natyral dhe mund të përdoret çdo ditë. Baby balm përdoret për kujdes të përgjithëm të lëkurës si dhe zonën e pelenës e cila është vazhdimisht e ekspozuar në lagështi, substanca nga urina dhe enzime nga fecesi, që irritojnë lëkurën në masë të madhe. Testuar dermatologjikisht. Dr. Pasha Baby Classic është aleati më i mirë në rritjen dhe zhvillimin e fëmijës tuaj.

Përdorimi: Aplikojeni disa herë në ditë në zonën e pelenës në lëkurë të thatë, në fytyrë dhe gjithë trupin.