Balsam nga vaji i farave të zeza, 50ml

Balsam nga vaji i farave të zeza, 50ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €6,90 Zbritje

Kujdesi për lëkurën problematike, të dëmtuar dhe të thatë

Kombinimi dobiprurës i gjalpit të sheas, i dyllit të bletës dhe i vajit të farës së zezë kujdeset dhe ushqen thellësisht lëkurën, rivendosë elasticitetin e saj natyror dhe nxitë rigjenerimin e saj. Vaji i farës së zezë është i pasur me antioksidues të fuqishëm që parandalojnë degradimin e qelizave, ngadalësojnë plakjen e lëkurës dhe shfaqjen e njollave të errëta në lëkurë.

Balsami Nigela rekomandohet për kujdesin e lëkurës së thatë, të ndjeshme dhe të çara, të prirura për t'u ndezur, për trajtimin e plagëve dhe gërvishtjeve sipërfaqësore, si edhe për pickimin e insekteve. Vaji i farës së zezë është treguar gjithashtu i dobishëm në lehtësimin e dhimbjeve reumatike dhe dhimbjeve të kyçeve.

Përbërësit: Gjalpë shea, dyllë bletësh, vaj i farës së zezë, vitaminë E.

Si të përdoret: Aplikoje disa herë në ditë në një shtresë të hollë në lëkurë.