Balsam nga pema e çajit

Balsam nga pema e çajit

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €6,30 Zbritje

Një kombinim i dobishëm i gjalpit të sheas, dyllit të bletës, vajit të bajames dhe vajit esencial të pemës së çajit.

Formulimi 100% natyral dhe efektiv është i destinuar për kujdes intenziv të lëkurës problematike, të inflamuar të prirur për ndezje, skuqje dhe irritim.

Vaji esencial i pemës së çajit ka një efekt të fortë antiseptik, baktericid dhe antifungal.

Balsami i pemës së çajit përdoret për të qetësuar lëkurën e irrituar pas pickimit të insekteve, pastaj si kujdes shtesë në trajtimin e psoriazës, për të hequr kërpudhat nga thonjtë dhe lëkura, për të lehtësuar skuqjen e shkaktuar nga infeksioni, për të shëruar plagët dhe si një mbrojtje e përgjithshme e lëkurës nga efektet e dëmshme mjedisore.

Përdorimi: Aplikoje disa herë në ditë në një shtresë të hollë në lëkurë.

Përbërësit: Gjalpë shea, vaj bajameje, dyllë bletësh, vaj esencial i pemës së çajit, vitaminë E.