Balsam nga kalendula, 50ml

Balsam nga kalendula, 50ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €6,30 Zbritje

Salve tradicionale me frymën e teknologjisë dhe teksturës moderne

Një kombinim ideal i gjalpit të sheas dhe dyllit të bletëve, i pasuruar me macerat st. John's wort dhe ekstraktin e kalendulës me vlerë të lartë, me efekte të theksuara anti-inflamatore.

Ajo ka një efekt të dobishëm në lëkurën e dëmtuar dhe nxitë rigjenerimin e qelizave dhe shërimin e plagëve dhe të vragave. Rekomandohet për kujdesin e lëkurës së inflamuar dhe të çarë, djegieve, lëkurës së dëmtuar nga dielli, ekzemës, kapilarëve të këputur, venave të inflamuara dhe hemorroideve.

Kujdes: Mos e përdorni balsamin në lëkurë para se të ekspozoheni në diell.

Përdorimi: Aplikoje disa herë në ditë në një shtresë të hollë në lëkurë.

Përbërësit: Gjalpë shea, dyllë bletësh, macerat e shën Gjonit, CO2, Vitamina E