Askorbat Natriumi, 200g
Askorbat Natriumi, 200g
Askorbat Natriumi, 200g

Askorbat Natriumi, 200g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €0,00 €10,90 Zbritje

Askorbati i natriumit është një formë e vitaminës C e lidhur me natriumin, një kripë minerale. Karakteristikat kryesore dhe përfitimet shëndetësore janë të njëjta si për vetë vitaminën C, por kripa minerale këtu luan rolin e një tamponi pasi zvogëlon aciditetin e acidit askorbik. Prandaj, duke lidhur acidin askorbik me një kripë minerale siç është natriumi, përthithja e tij në aparatin tretës mund të lehtësohet.