Aru pluhur, 250g

Aru pluhur, 250g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Aru pluhur është një niseshte e marrë nga rrënjët e një bime tropikale (Maranta arundinacea). Përdoret si trashës në përgatitjen e zierjeve, supave të trasha, pjatave dietike dhe ushqimit për fëmijë.