Gift set me sapuna dhe lipbalm

Gift set me sapuna dhe lipbalm

Huumë

Çmimi i zakonshëm €12,50 Zbritje

Për ditën e gruas apo ndonjë rast tjetër, që ajo të ndjehet e veçantë, bëje dhuratën më të veçantë nga HUUMë. 
Zgjedh njërin nga setet që përmbajnë produktet tuaja të preferuara si sapunët, balsam per buzë, kripë vaske, kremë hidratuese për trup apo deodorand natyral nga HUUMë. 

Na shkruani dhe ne ju ndihmojmë të kombinoni produktet dhe të krijoni setin unik.

Të gjitha produktet janë 100% natyrale dhe të punuara me dorë.