Xhenxhefil i sheqerosur, 75g
Xhenxhefil i sheqerosur, 75g

Xhenxhefil i sheqerosur, 75g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Xhenxhefili i ëmbëlsuar është një zëvendësues ideal për ëmbëlsirat tradicionale. Vetitë shëruese të xhenxhefilit do t'ju japin pushim dhe ngrohje. Provoni me çaj të nxehtë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA