Vitaminë C, 125g
Vitaminë C, 125g
Vitaminë C, 125g

Vitaminë C, 125g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €12,00 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Vitamina C për funksionin normal të sistemit imunitar dhe rekomandohet veçanërisht në ditët e ftohta të dimrit. Nevoja e shtuar për vitaminë C ndodhë me lodhjen, mungesën e hekurit dhe ushqimin e pabalancuar me të. Ka rëndësi të madhe për shëndetin dhe bukurinë e lëkurës, luan rol të rëndësishëm në krijimin e kolagjenit.