Thjerrëza të kafta, 500 gr

Thjerrëza të kafta, 500 gr

Bicosmos

Çmimi i zakonshëm €3,00 Zbritje

Produkt me origjinë nga TURQIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Bimë bishtajore ushqyese që kombinohet shumë mirë me domate, qepë, hudhër dhe vaj ulliri. Ju mund ta shërbeni atë si pjatë kryesore në formën e ushqimit të shpejtë ose si supë, dhe në sallatë.