Stick korrektor 02 Sand, 2g

Stick korrektor 02 Sand, 2g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Shkopi korrigjues i Dr. Hauschka mbulon dhe lehtëson papastërtitë dhe puçrrat në lëkurë. Falë përbërjes që kombinon fuqitë ushqyese të ekstrakteve të bimëve medicinale me vetitë e vajrave të çmuar dhe dyllëve, ajo ushqen lëkurën dhe ruan lagështinë e saj. Vajrat antibakterialë të pemës së çajit dhe manukës, si dhe e bardha e vezës, niseshtja e tapiokës dhe calendula, mattifikojnë fytyrën.

Zbatimi: aplikoni me saktësi shkopin korrigjues disa herë në ditë në shenjat e para të papastërtive. Lyejini butësisht skajet, dhe pasi të keni vendosur shkopin korrigjues mund të vendosni make-up.