Stevia në tableta 250tbl

Stevia në tableta 250tbl

DYQANI BIO

Çmimi i zakonshëm €5,90 €2,95 Zbritje

SteSweet nga Steviana është një ëmbëltues natyral në tableta që përmban Rebaudioside-A, me pastërti mbi 97% +, me origjinë organike. Ky dozator praktik i tryezës dhe lehtësia e përdorimit e bëjnë të lehtë ëmbëlsimin e pijeve tuaja. Paketimi është me 250 copë në bombol me vrimë nxjerrëse. Një tabletë zëvendëson një lugë çaji sheqer. Mbajeni në temperaturën e dhomës. I përshtatshëm për diabetikët. Konsumi i tepërt mund të ketë një efekt laksativ.